VELKOMMEN TIL KLATRESKOLEN!

Du er kommet ind på Klatreskolens websted. Til venstre kan du se de forskellige emner, du kan gå videre ind på. Hvis du fører musen henover billederne, vil du kunne læse om billedet. Hvor ikke andet er angivet, er billedet taget af KLATRESKOLEN PÅ BORNHOLM.

KLIPPEKLATRING

Klippeklatring er en spændende sport, der stiller såvel fysiske som psykiske krav. Balance, udholdenhed, koordinationsevne, koncentration, dømmekraft, smidighed, overblik m.v. er alle nøgleord i forbindelse med klatring. Klippeklatring på Bornholm, og mange andre steder for den sags skyld, byder på enestående naturoplevelser.

 

RAPPELLING 

Rappelling kaldes også abseiling. Det er en integreret del af klatring, idet man som bjergbestiger anvender rappelling som et redskab til at komme ned fra bjerget igen. Rappelling er ikke så fysisk krævende som klatring, men stiller specielt krav til din vilje og dit mod. Det kræver sin mand (eller dame) at læne sig bagover i et tyndt reb og fire sig ned. Rappelling kan foretages fra klipper, bygninger og broer. Er det din interesse, så er du havnet på den rette website. Klik på KURSUSTILBUD og se vores tilbud indenfor rappelling.

 

KLIPPEØEN I ØSTERSØEN

Klippeklatring og bjergbestigning er livsbekræftende, og Bornholm er et meget godt sted at klatre og rappelle. Dels fordi den bornholmske natur er enestående at færdes i og dels fordi øen byder på mange variationer af klatring. Dette gør klatringen meget spændende og afvekslende. På Bornholm kan man bl.a. klatre på kystklipper over havet, klatre i aktive og nedlagte stenbrud, klatre i sprækkedale, klatre is om vinteren m.v.  Der kan klatres på Bornholm hele året. Det bedste ved Bornholm er måske øens størrelse og form, der gør, at vejret skal være meget dårligt for at forhindre klatring et eller andet sted på øen.

 

© Klatreskolen på Bornholm 1999